Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-03-13

bento box!

 jag gillar ju när mat ser ut som något annat för då uppstår HUMOR. tänk bara på de fantastiska maträtter adeln åt förr där det flög ut duvor ur pajer och grodor hoppade ur bröd, hälften spydde hälften dog men däremellan flabbade man och det är ju det som är viktigast.
vi kanske inte pynt-maskerar vår mat så himla mycket nuförtiden men i japan där man såklart går loss som om det inte finns någon morgondag, så här är några tips om viktig bentomaking!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar