Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-03-31

vi kollar in bon appetits marsnummer
en av de tidningar jag prenumererar på är amerikanska bon appetit som har fokus på unga kockar & fräna råvaror. det är mycket grönt och street food/enkel mat av typen food trucks, mexikanskt, asiatiskt och lantliga smårätter från hela världen. bonus för deras avdelning där de presenterar recept från krogar som läsare önskat sig, samt "prep school" där de visar olika tekniker och tricks. bon appetit är typ som en yngre avslappnad kompis till food&wine magazine, eller mat&vänner så det är ett bra komplement när man vill ha mer fun food reading snarare än fine food reading.

ps har ej läst senaste FOOL eller white paper som jag tror är awesome.

2 kommentarer:

  1. Vill du ge lite tips på vad en kan bjuda på till en inflyttningsfest, ca 30 personer? vill inte bjuda på mat men inte heller bara chips liksom. Är grönsaksfat m dipp skittråkigt? eller typ tunnbrödsrullar? (känner mig så satans töntig o samtidigt överspänd som lägger så mkt tankekraft på detta!)

    /Clara

    SvaraRadera
  2. åh jag har bra tips - återkommer med inlägg! xoxo/tessan

    SvaraRadera