Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-03-14

superfynd: allerum svecia 14 mån

för 49.90 kr/kg på ica supermarket på södra förstadsgatan möllan. DÖR. köpte 7 stycken, plastade in trippelt och frös in. så nu har jag ost tills domedagen. eller åtminstone till nästa vecka om jag känner mig rätt. 
förresten, ni vet han top model stylisten som gör tvreklam för åhléns just nu och säger: "meh hallå tjejer i vår bara måste ni ha en väskgarderob med minst 3 olika väskor"? ok skit i honom och skaffa ett OSTOTEK. så himla mycket viktigare och framförallt värdigare. så fuck bags, grab the cheese. man måste veta sina prioriteringar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar