Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-03-25

Prylar för köksnördar: Fuskförkläde och linjerad skärbräda

Even pro chefs cheatPrecision Is Critically Important
thinkgeek.com har många viktiga saker till köket - som detta förkläde med mått & koktider samt skärbrädan med noga linjer för den som vill skära identiskt exakt brunoise.

1 kommentar:

  1. åå. gud så genialiskt!! fin blogg du har!! smarrig mat!!

    SvaraRadera