Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-03-12

hur man gör tuscansk pici pasta:

 

jag drömde att jag var i ett laboratorium där de utvecklade nya vapen och kring väggarna låg meterstora vita geleaktiga spindlar fastspända - de såg faktiskt mer ut som stora bläckfiskar minus tentaklerna men de var faktiskt spindlar ok - och så klämde vetenskapsmännen på deras magar med en stålpinne så att det sköts ut en tjock vit spindeltråd! den skulle de använda som vapen tänkte dom men när jag vaknade tänkte jag istället att jag blev sugen på den tjocka vita spagettin pici så den ska jag prova göra i veckan. dock med pecorino och svartpeppar istället för spindelslem. nån måtta får det ju vara.

kolla in den italienska kockkillen ovan när han gör pici, älskar hur han uttalar dough. ska börja säga så precis just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar