Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-03-19

internationella gin & tonic dagen

idag är det internationella GT-dagen vilket givetvis bör firas med iver och håg. såhär hälsar restaurang metro på möllan:

"Ikväll firar vi Internationella Gin & Tonic dagen!! Komponera din egen GT med 10 sorters gin o massor med tillbehör. Dj Velvet Lobster spelar cocktail muzak." 
metro, ängelholmsgatan 14

själv föredrar jag andra spritsorter så jag kommer nog göra en cognac & tonic istället. man gör den såhär: blanda cognac med tonic, några skivor citron och is. klart! hur enkelt som helst med andra ord.
HÄR på bon appetit hittar du fler drinkrecept, jag föredrar ananas-mint-vodkan och beetnik martinin med rödbeta.

bild: bon appetit  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar