Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-03-26

månadens gulliga kock: marco pierre white

jag satt och kollade kockböcker häromdagen och utbrast plötsligt "meh har marco pierre white varit snygg?" för nu är han ju mest en gingerlockig gubbe, men kolla vilken looker han var när han var ung. jag gillar speciellt bilderna där han gör en indiepose med grisfötter och när han sitter på en röd stol och är en känslig konstnärskille. åh han är så gullig, ingen förstår sig på honom så han måste vara en rebell och elak mot alla.

ps här är han nu:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar