Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-04-19

Carnitas cook-off!

Nyss nämnda zucchinisoppa fungerade som bra bränsle medan jag håller på och förbereder Carnitas i 2 versioner. Likt Pulled pork recepten blir det en köttversion & en vegversion. Återkommer med inlägg på lördag pga måste smaksätta köttet länge.

Lääänge.

OK KLAR!  Recept till Chicken Carnitas, samt till vego/vegan Carnitas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar