Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-04-10

Nya svenska kocklandslaget!

Ett helt nytt kocklandslag

Meh jag är inte med i år igen
Obs. Skoja. Läs mer HÄR på White Guide!

Jag älskar att Kalle Bengtsson i Kocklandslaget kommer från Ica Maxi Bageri i Kungsbacka - hela uppluckringen av fine dining hierarkin och vad som egentligen är viktigt är en av de mest intressanta och efterlängtade inslagen inom gastronomisk kultur de senaste åren i mina ögon. Den totalt omoderna klassificeringen av högkultur vs lågkultur och fint vs fult leder sällan, om aldrig, någon vart. Ta dessutom i beaktning att denna föråldrade hierarki ofta stjälper bort kvinnor (och yngre förmågor) av bara farten. 

Så heja Kalle. Heja Kocklandslaget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar