Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-04-06

ost, tequila och roliga kockjobb

jag firar dagen med cheeze doodles och tequila - jag har nämligen skrivit på kontrakt för ett jätteroligt kockjobb! berättar mer snart. men tills dess kan ni vänta er ett pulled pork inlägg som kommer imorgon söndag eller måndag. jag har spenderat de senaste dagarna på att finslipa en pulled pork sås och testat (läs: ätit) den både med fläsk och sojakött. den funkar kan jag säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar