
Utan bröd (donde esta carb?): Det är minst lika gott utan bröd - låt bara baconrullarna svalna och rulla sen in dom i ett salladsblad och doppa i citronmajonäs. Snuskigt fettogott.
Varm bacon & sardinmörgås
Ingredienser:
- 1 burk sardiner i olja
- några skivor bacon
- surdegsbröd eller lantbröd
- majonäs
- klippt gräslök
- syltlök
- Sätt ugnen på Snabbuppvärmning 150 grader.
- Skölj sardinerna och torka med hushållspapper.
- Ta fram en skärbräda och lägg ut baconskivorna. Lägg en sardin på varje skiva och rulla ihop till rullar. Säkra med en tandpetare.
- Stek baconrullarna på medelhög värme i en torr stekpanna (det räcker med fettet som kommer från fläsket). När de är brynta på varje sida är de klara.
- Sätt in en skiva bröd i ugnen i några minuter (alternativt rosta i brödrosten).
Ps. På bilden finns ej majon på mackan pga en viss sambo hade ätit upp allt till frukostägget så snart kommer en guide till enkla egengjorda majonäsen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar