Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-04-18

Veckans fynd! Fänkålssalami

Veckans fynd låg och väntade på LiDL i form av fänkålssalami 200 gram för 29.90 kr från italienska märket Salumeo (bästa ordet, salami och umeå i ett)! Fänkålssmaken är inte så framträdande och jag har inte hittat så mycket information kring Salumeo (kan ej italienska), och i dessa tider räknar jag kallt med att det lika gärna kan vara skivad barnarm som salami - men för det priset och den smaken så äter jag gärna båda.

Eller nej det gör jag ju inte. Är ej Hannibal. Än.

Ps. Erbjudandet gäller så länge korven räcker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar