Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-05-02

Virkade grytlappar & I´m a Burger Babe!


Jag hade en riktigt jobbig vecka så jag blev så himla glad när jag kom hem och möttes av två presenter i posten; virkade gul/lila grytlappar från min brevkompis Mormor i Jämtland och en Burger Records t-shirt & badge med texten I´M A BURGER BABE.

Älskart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar