Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-09-24

Koreanskt mexikanskt på Scania Bar & Mat

Hej, imorgon (onsdag 25/9) gör jag gästspel på Nöjesguiden Malmös bästa krog 2013 Scania Bar & Mat och lagar koreansk-mexikanskt med kock Matthew Weaver, så kom och ät bla bibimbap, taco, tostadasallad eller burritos! Allt går att få med val av biff, lax, pulled pork eller fried tofu.

Foto: Scania

Scania Bar & Mat, Bergsgatan vid KB, Malmö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar