Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-10-04

1 Minute Meal Matvideos


1 Minute Meal: "One More Pupusa" from James Boo on Vimeo.

1 Minute Meal: "Bao Down" from James Boo on Vimeo

1 Minute Meal: "Piraña, Tierra, Libertad" from James Boo on Vimeo.

Journalisten James Boo har gjort grymma 1minutersfilmer om några av New Yorks gatukockar - se fler om du klickar på hans namn ovan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar