Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-10-04

National Taco Day!


Fjärde oktober är det inte bara kanelbullens dag utan även den internationella tacodagen (som om inte alla dagar är tacodagen) så fira med massor av tacos hela helgen!

Tacorecept:
Huevos rancheros tostada taco
Chicken carnitas taco
Vego carnitas taco
Don´t do it yourself taco 
Fish taco sandwich
Quesadilla
Majsfritters med chipotle
Guacamole

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar