Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-10-29

Ny mexikansk restaurang: Barbacoa


Jag har ett nytt skitroligt jobb! Här på Barbacoa ska jag nämligen laga mexikansk street food! Barbacoa öppnar i början av december på gågatan i Malmö precis intill Stortorget. Det kommer bli mexikanska långkok, taco, burritos, refried beans, guckor, röror, massa vego och allting kommer lagas från grunden. Så sjukt stoked! Återkommer med mer info samt bilder men tills dess kan du läsa mer och gilla Barbacoa på Facebook!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar