Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-11-02

Srirachafabriken!

Glöm Chokladfabriken, det är på Srirachafabriken det sker magi för där gör man som bekant en av världens godaste såser! En flaska räcker hur länge som helst och om du tycker den är för stark på egen hand är den fantastisk att blanda med allt från majo och gräddfil till pannkakssmet och smör (jag har även haft den i öl). Sriracha hittas på flertalet välsorterade mataffärer samt på Kina Center Livs i Malmö eller på webbutiken Thailaan Asian Market. Prova på hårdkokta ägg, nudlar, hamburgare och pizza. Classic.

Ps. Ursäkta jobbiga CBSdocheankare men jag vet inte hur man klipper bort dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar