Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-12-03

Kom på Nöjesguidens smygläsning på Barbacoa!

På torsdag smygläser vi årets sista nummer på nyöppnade Barbacoa!

Det bjuds på mexikansk närodlad snabbkrubb, vinterns bästa drycker och stans skönaste toner av SnL (Tjejrejv). Kom förbi och ta del av det goda!

Osa för dig och en vän på nojesguiden.se/barbacoa eller här.

När: Torsdagen 5 december, kl 19-21
Var: Barbacoa, Södergatan 3 i Malmö

Vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar