Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2013-12-05

Vegomässan Malmö 2013Matprogrammet Mat i Munnen har ett cookoff på årets Vegomässa nu i helgen med mig och Mattias (proffset bakom Bake My Day och Vegoriket) som ena laget. Kom om du är i krokarna! Lokalen är Malmö Konferenscenter på Nobeltorget, typ bakom Folkets Park. Bussar går prick hela tiden från hela stan så du har ingen ursäkt att inte komma. Jag lovar att ha på mig en jultröja som bonus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar