Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2014-01-01

Dags att äta sig igenom 2014!


Halleluja det har hunnit firats både födelsedagar, jul och nyår så nu är semestern slut och allt återgår till det ytterst ypperliga normala. Jag har hunnit vara sjuk, ätit gudomlig pekinganka i London, tokjobbat på Barbacoa och Rent a Chef, firat jul, kollat på en massa bra hockey och firat nyår med pappa och hans hockeykollegor. Himla trevligt och bra på alla sätt och vis. 2013 var ett sånt bra år och nästa år ska kära Svenssons Mat bloggen flytta till Allt om Mats sajt! Kommer ju bli hur kul som helst, vad kommer hända härnäst? Att jag får åka pizzaraket till månen fylld med kattungar?? Som en dröm. Heja livet. Heja MATEN!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar