Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2014-10-14

Enkel egen färskost

Enkla färskosten i tre steg
  1. Värm naturell grekisk eller turkisk yogurt tillsammans med lite creme fraiche så det blir fingervarmt. 
  2. Låt rinna av i kaffefilter över natten. 
  3. Smaksätt med valfri ört, peppar, salt, vitlök, chili, färska hallon, kummin, vad du nu än tycker är gott. Klart! Spara vasslen/vätskan som runnit av till eventuellt brödbak. Easy peacy.

1 kommentar: