- Värm naturell grekisk eller turkisk yogurt tillsammans med lite creme fraiche så det blir fingervarmt.
- Låt rinna av i kaffefilter över natten.
- Smaksätt med valfri ört, peppar, salt, vitlök, chili, färska hallon, kummin, vad du nu än tycker är gott. Klart! Spara vasslen/vätskan som runnit av till eventuellt brödbak. Easy peacy.
Om mig

- Therese Svensson
- Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2014-10-14
Enkel egen färskost
Enkla
färskosten i tre steg
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Typ hur mkt av varje?
SvaraRadera