Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2014-11-21

Burger drama! To burger or not to burger, that is the question.

Åh detta är ju så bra att jag svimmar av snygghet och frosseri på samma gång. Det är två fransmän som heter Fat & Furious Burger som började göra olika hamburgare varje lunch som de såklart fotade pga matbilder rules ok, men så ballade allt ur och till slut blev burgerbilderna som ovan. Nu har de gjort en bok med alla recept som finns på Amazon (dock bara på franska hittills) men annars kan du kolla fler bilder på deras sida HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar