Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2014-12-19

Scooby snacks! Äpple med nötsmör och timjan

Inget recept, bara skiva Ingrid Marie äpplen, kleta på valfritt nötsmör (fuck Renée Voltaires svindyra nötsmör dock, gör själv eller haffa ett gott jordnötssmör), strö på lite timjan, ringla över kallpressad rapsolja och du har ett gott kvällismellis. Som bonus innehåller jordnötter L-tryptofan som bla gör att man blir sköööön och sömnig. Tack jorden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar