Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2014-12-07

Tips! Julmatkasse från Green Matmarknad


Det här är så smart! Trots att jag älskar att laga mat hade jag beställt denna kasse till jul om jag firat i Malmö, nu firar jag dock jul i Jämtland med tre generationers mathantverksnördar så detta kommer minst sagt INTE behövas (obs ej skryt, mest OCD). Nu vet jag inte om man kan komplettera/modifiera kassens innehåll för att tillgodose bland-diet-hushåll men annars kan man ju göra något av alla tusen skitgoda gröna julmatsrecept som undertecknad kommer lägga upp under dagen så är den saken klar *AHEM* (obs skryt).

Såhär hälsar i alla fall Green Matmarknad:
Slipp julstressen och beställ Greens jul-kasse! Vi har plockat ut ekologiska och tillsatsfria favoriter för julbordet så att du kan fokusera på annat. Vill du provsmaka?
På lördag 13/12 bjuder vi på smakprov från jul-kassen kl. 12-18
Varmt välkommen!


Öppet alla dagar 09-21
Västra varvsgatan 42, 211 14 Malmö 

Tel 010-330 00 37

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar