Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2015-01-20

"You took too long. Now your candy's gone. That's what happened. BAKOW!" Animerade tips! Bee & Puppycat och Fionna & Cake i Adventure Time


Bee & Puppycat är en tecknad serie om Bee, ett slackergeni (vem är inte?) och hennes skumma kattvalp till kompis som vikarierar på olika galaktiska grejer. Klokt, vardagligt igenkännande, snyggt ritat (FASTÄN ALLT ÄR SANT) och såklart, mycket fokus på att man alltid vill KÄKA. Tjejen bakom det hela är Natasha Allegri som även varit ansvarig för tjejepisoderna Fionna and Cake i Adventure Time.

Ps. Förbered eder på fler matrelaterade popkulturtips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar