Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2015-04-30

Pizzaklubb Slice i Malmö

Viktig pizzainfo från Dygnet Runt:
"Skivbolaget Kollektivet Records startar söndagsklubb med pizzatema på Pizzeria Rex på Nobelvägen i Malmö. Den 17 maj är det premiär för klubben Slice och där spelar det amerikanska bandet Doug Tuttle och Malmöbandet The Good Morning Spider.
Tanken är att Slice ska fokusera på pizza, öl och musik. För att inte störa grannarna så kommer musiken att börja redan klockan 17 och hålla nere volymen."
Foto: Gianluca La Bruna

Viktig pizzainfo från Svenssons Mat:
Pizzeria Rex har både glutenfri pizza samt en bra vegansk pizzameny MEN de är prick sämst på ordinarie pizzor så trots att de ligger i mitt kvarter handlar jag där bara där vid fall av radikal lathet. När jag sist beställde en glutenfri pizza funghi fick jag en bränd pizza med burkchampinjoner (!). Men jag åt den ändå för jag fick den gratis. Och jag var bakis. Och eftersom pizza är som sex - även när det är dåligt är det liksom ändå pizza (eller sex).

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar