Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2015-05-19

Recept i City Malmö!

För er som har den STORA ynnesten att bo i Malmö och Lund kan ni läsa min awesome matsida varannan tisdag i tidningen CiTY. Ibland blir det lite coco hälsar tryckfelsnisse, som idag till exempel då några punkter i recepten fallit bort så här kommer de i sin fulla rätt (hähä rätt).

Recept bönor & grönt med smak av medelhav
Grön linsgratäng med mozzarella och pecorino 
Kikärtor med krämig aubergine, oliv och tomat
Vita bönor med svamp och citron

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar