Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2015-06-27

10 matiga baddräkter!

Love is Wading ananasbaddräkt från Modcloth 79.99 dollar

Helm Is Where The Heart is baddräkt med citrus från Modcloth 74.99 dollar

Wade a Second glassbaddräkt från Modcloth 62.99 dollar

HUMMERBADDRÄKT GAH! Från Esther Williams på Modcloth 62.99 dollar

Kanske inte lika ätbar, men James Franco baddräkten måste ju vara med, finns på Modcloth för 34.99 dollars

Svart ananasbaddräkt från Seafolly, Modcloth 84.99 dollar

Uppblåsbar hamburgare 34.99 dollar Modcloth

Donuts! Från Sugarpill, 28 euro
 Det allseende pizzaögat. 28 euro på Sugarpill
Vattenmelondräkt 35 dollar från American Apparel
WesAndersonig baddräkt med krabbor, 1422 kr (!) från Wildfox på Asos

1 kommentar: