Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2015-10-30

Soyaägg med vårlök

Ohoj vad jag gillar ägg. Förutom stekt ostägg och löskokt ägg med smörbrunn och örtsalt, gillar jag hårdkokt ägg med sojasås och vårlök till som frukost eller mellis. Det är inte ens ett recept utan bara såhär: Koka ägg, dela i två delar, lägg i en skål och häll på soyasås och toppa med hackad vårlök eller gräslök. Ät upp det. Klart varsågod!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar