Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2015-10-31

Tidningar på Readly!


Det jag gillar mest förutom mat, gulliga djur och killar, är lätt TIDNINGAR och annan läsmedia. Men iom att jag inte har råd/plats med 100 nya tidningar per månad är appen Readly det bästa som hänt sen hemkörd glutenfri pizza. De har tidningar i olika kategorier och språk och i matkategorin finns bla favoriter som Lucky Peach, Vego, Saveur, Baka, Vegetarian Times, Gourmet, Grow Your Own, BBC Good Food, Country Life, Gardeners´World och Mat&Vänner. Förutom matblaskor har de såklart tusen andra tidningar samt dagstidningar och böcker (bla Ottolenghi kokböcker), och man kan ha upp till 5 profiler per konto, läsa utan wifi och på sin dator/ipad och bookmarka bra artiklar och recept. 

Jag har flertalet inbjudningar till Readly gratismånad, så skicka ett mail till mig på svenssonsmat@gmail.com med din mailadress om du vill prova, skriv "Readly" i ämnesraden - gillar du det inte efter en månad är det bara att skita i det, eller så kan du börja abonnera om du gillart!


Ps. Jag är alltså inte sponsrad utan tycker bara detta är genialiskt och något jag använder varje dag. Typ detta och Onlinepizza är mina vardagsräddare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar