Translate

Om mig

Mitt foto
Kock, journalist, skytt, malmöbo, exnorrlänning och odlingsnörd fast allt jag odlar dör innan jag hinner äta upp det. Jag älskar allt från surströmming till taco och mina idoler är Julia Child och Svenske Kocken i Mupparna. Recepten kan göras vego samt gluten- och laktosfria om de inte redan är det från början. Jag skriver även gröna recept för Taffel.se samt mattidningen VEGO. Kontakta mig på svenssonsmat@gmail.com eller via facebook.

2015-11-04

Holy crap det finns Sriracha i fler smaker!


I vårt hushåll har vi svårt att inte använda sriracha till prick allt förutom kanske glass, så fatta glädjen när vi hittade sriracha i olika smaker på Lucu Food i Malmö. Vi har tidigare hittat minisrirachaflaskor med extra vitlök och extra chili på min andra favoritaffär Kina Center Livs på Möllan, men detta var första gången jag sett med citrongräs! Det fanns också ingefärasmak och några fler, men citrongräset och vitlöken var de som fick följa med den här gången. Vitlökssrirachan är jättegod till allt men faktiskt speciellt quattro formaggi pizza, och citrongrässrirachan ser jag framemot att använda i Ponyo nudelsoppa, vegan banh mi och till färska sommarrullar

Ps HÄR är en bild på samtliga smaker.
Ps2 Lucu Food ligger ungefär vid Willys Katrinelund bredvid Sorgenfri, eller om man bara cyklar rakt fram på Sallerupsvägen från Värnhem. Alltså cykelavstånd och värt det.
Ps3 Kolla in sriracha smaktestet på Serious Eats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar