Veganskagen: Tillsätt dill istället för persilja, gräslök istället för purjo och vitpeppar istället för svartpeppar.
Ägg: Äter du ägg så hacka för all del ned det också men då blir det ju ej vegan.
Glutenfritt: Ät på fröknäcke eller glutenfritt bröd.
Vegogubbröra
Ingredienser till några mackor:
- 1 burk vita små bönor eller 2 dl blötlagda men ej kokta röda linser (blötlägg i 4-6 timmar)
- 2-4 dl havrefraiche, tex Oatly fraiche
- 10 cm bit purjolök
- 1 msk caviart
- 1 tsk - 1 msk citronsaft
- Några kvistar färsk persilja
- Salt, nymald svartpeppar
- Kallpressad rapsolja eller olivolja
Gör så här:
- Hacka persilja och purjo men spara några skivor purjo till topping om du har lust, annars skit i det.
- Rör ihop allt i en bunke. Smaka av med citronsaft, salt och nymald peppar.
Servering: Klicka ut på nyrostat bröd, toppa med purjo och några droppar olja.
A good idea for sandwiches! It seems to me that I once cooked them. My husband loves them for dinner
SvaraRadera